Skip to main content

Μπορεί όταν χτυπάει το ξυπνητήρι κάθε πρωί να θέλει να πηδήξεις από το μπαλκόνι και να μην σε νοιάζει καθόλου για το τι γίνεται με την κυρία που κοιμάται δίπλα σου, αλλά αν θες σχέση που να διατηρηθεί οφείλεις κάθε πρωί να κάνεις κάτι από τα παρακάτω 6…

(Το 7ο σαφώς εννοείται και γι’ αυτό δεν το αναφέρουμε καν – το σεξ ντε)!

Εσύ τώρα μπορεί να ισχυρισθείς ότι μιλάς μαζί της όλη την υπόλοιπη ημέρα και στέλνετε μηνύματα και γενικά μιλάτε, οπότε δεν χρειάζεται και με το που ανοίξεις το μάτι σου το πρωί να της αρχίσεις τους ερωτικούς μονολόγους (άλλωστε και εκείνη μόλις θα έχει ξυπνήσει οπότε δεν θα έχει όρεξη για πολλά πολλά).

Όσα κοιτάνε οι γυναίκες σε έναν… ιδανικό άντρα!

Όμως αν υιοθετήσεις κάποια από τα παρακάτω στον τρόπο που της συμπεριφέρεσαι το πρωί με το που ξυπνάτε, εκείνη όχι μόνο θα εντυπωσιαστεί, αλλά θα σε σκέφτεται συνέχεια όλη την υπόλοιπη ημέρα!

1. Πές της “καλημέρα” και “αντίο”

Μπορεί να ακούγεται πολύ απλό και κοινότυπο, όμως η επίδραση αυτών των λέξεων μπορεί να είναι τεράστιας αξίας. Και μπορεί επειδή την βλέπεις κάθε πρωί τέτοιες ατάκες μπορεί να είναι τόσο αυτονόητες που να τις παραλείπεις, όμως όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός “Μια καλημέρα είναι αυτή πες την και ας πέσει κάτω”. Το να μην την καλημερίζεις το πρωί ή να μην την αποχαιρετάς πριν τη δουλειά μπορεί να την κάνει να νιώσει μόνη και απομονωμένη.

2. Ξύπνα 10 λεπτά νωρίτερα και πιείτε μαζί καφέ

Αν δεν είναι Σαββατοκύριακο έχετε καθίσει ποτέ κάποιο πρωί να πιείτε μαζί τον καφέ σας. Τώρα βέβαια θα μας πεις ότι το να σηκωθείς καθημερινή δέκα λεπτά νωρίτερα ισοδυναμεί με κάποιον που έχει τάσεις αυτοκτονίας, αλλά μάλλον η σύντροφός σου αξίζει να το κάνεις για εκείνη. Δες το όλο αυτό σαν ένα τελετουργικό που θα αναζωογονεί τη σχέση σας κάθε ημέρα και θα κάνει τη σύντροφό σου να σε λατρεύεις ακόμα περισσότερο.

3. Κάνε της ένα κομπλιμέντο για κάτι – ο,τιδήποτε

Το ξέρουμε ότι καμία γυναίκα όταν ξυπνάει το πρωί δεν είναι έτσι όπως την ερωτεύτηκες βαμμένη, κουκλάρα και προκλητική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι με το που ξυπνάτε και την κοιτάς θα πρέπει να κάνεις μια γκριμάτσα αηδίας… Εκείνη έτσι και αλλιώς νιώθει ανασφαλής με την εμφάνισή της όταν σηκώνεται από το κρεβάτι, οπότε φρόντισε να μην επιδεινώσεις το συγκεκριμένο συναίσθημα και κάνε της ένα κολακευτικό σχόλιο. Αυτό θα την κάνει να σε βλέπει με άλλα μάτια για πάντα (έστω και αγουροξυπνημένα!)

4. Ξέσπασε τυχόν ένταση που νιώθεις

Όσο άσχημο είναι να πέφτεις για ύπνο με νεύρα και κάτι να σε απασχολεί, άλλο τόσο άσχημο είναι να παίρνεις και αυτό το αίσθημα μαζί σου όλη την επόμενη ημέρα μόλις ξυπνάς το πρωί. Οπότε αν θεωρείς ότι ΄κάτι πρέπει να συζητήσεις μαζί της είναι καλύτερο να το κάνετε με το που σηκωθείτε από το κρεβάτι και να το λύσετε χωρίς να πρέπει να το κουβαλάτε ολόκληρη την ημέρα στην ψυχολογία σας.

5. Βασικά κοιτάξτε ο ένας τον άλλο

Θυμάσαι όταν την πρωτογνώρισες που δεν ήθελες στιγμή να την χάνεις από τα μάτια σου και καθόσασταν εμ τις ώρες και κοιταζόσασταν γεμάτοι έρωτα; Μπορεί αυτά να είναι αντιδράσεις του πρώτου έρωτα, αλλά και στην πορεία της σχέσης πρέπει να επιδιώκεις κάτι αντίστοιχο για να την αναζωογονείς. Με τον καιρό το ζευγάρι χάνει την επιθυμία να κοιτάζει ο ένας στα μάτια τον άλλο. Έτσι αν καταναλώνεις τις πρωινές ώρες που είστε μαζί να της μιλάς και να την κοιτάζεις βαθιά στα μάτια, αυτό θα κάνει τη σχέση σας να μείνει ζωντανή και εκείνη θα σε έχει σαν θεό της.

6. Πες της ένα αστείο

Δεν χρειάζεται να είσαι και ο Λαζόπουλος. Ακόμα και να μην σου έρθει κάποιο καλό, ακόμα και ένα άσχημο αστείο ή ένα χαζό πείραγμα θα κάνει και τους δύο σας να γελάσετε και να έρθετε πιο κοντά. Το να σηκώνεσαι από το κρεβάτι μουτρωμένος δεν είναι καλό όχι μόνο για τον ίδιο σου τον εαυτό, αλλά τελικά ούτε για τη σχέση σου μαζί της.

Τα σημάδια που δείχνουν ότι ήρθε η ώρα τα ραντεβού σας να καταλήξουν στο σεξ!