Skip to main content

Οι άντρες πολλές φορές αμφιβάλλουν για το πόσο συχνά θέλουν να κάνουν σεξ οι γυναίκες μαζί τους επειδή δεν είναι τόσο παρορμητικές όσο εκείνοι.. Πολλές φορές όμως χρειάζεται να επιστρέψεις στα πρώτα βασικά βήματα και να θυμηθείς τα σημαντικά «κλειδιά» στη σεξουαλική επαφή για να διεκδικήσεις και πάλι το ενδιαφέρον της και να την κάνεις να νιώθει πυροτεχνήματα!

 

Γυναικείος οργασμός: Τι πρέπει να κάνεις για να την εντυπωσιάσεις!

 

Δες παρακάτω 5 απλές συμβουλές που όλοι οι άντρες ξέρουνε αλλά συνήθως ξεχνάνε..

 

1. Και στις γυναίκες αρέσουν τα «άγρια»

Είναι αλήθεια πως οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν να τις συμπεριφέρονται σαν πολύτιμα διαμάντια, υπάρχουν όμως και στιγμές πως δεν είναι ο μοναδικός τρόπος που μπορεί να δώσει ευχαρίστηση σε μια γυναίκα. Η βρόμικη ομιλία, το πρόστυχο, άγριο και kinky σεξ είναι μερικές φορές μια ιδανική επιλογή για να ερεθίσεις μια γυναίκα, αρκεί να είναι πάντα με μέτρο και να μην αντιγράφεις όλη τη πλοκή στο πορνό που είδες προηγουμένως. Και φυσικά δεν χρειάζεται να είσαι πάντα εσύ ο «επιβήτορας»!

Ορισμένες γυναίκες αναζητούν άδεια ή ενθάρρυνση για να βγάλουν μια άλλη μεριά του εαυτού τους, πιο σεξουαλικά επιθετική.

Το σημαντικό είναι να υπάρχει μεταξύ σας σωστή επικοινωνία σχετικά με το τι σας αρέσει στο σεξ, τι σας δυσαρεστεί, τι είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε και τι όχι. Μην βγάλεις περισσότερη επιθετικότητα πάνω της αν πρώτα δεν το συζητήσεις μαζί της, δεν θέλεις να χαλάσεις τη βραδιά σας! Λίγο δάγκωμα και τράβηγμα μαλλιών είναι μέσα στα επιτρεπτά όρια, αλλά αν σκέφτεσαι να την δέσεις στο κρεβάτι και να ρίχνεις σταγόνες κεριού πάνω της, τότε σίγουρα χρειάζεται λίγη παραπάνω συζήτηση πιο πριν, αν δεν γνωρίζεις τα γούστα της, για να μην βρεθεί προ εκπλήξεως!

2. Χρησιμοποίησε περισσότερο το στόμα σου

Η επικοινωνία είναι το σημαντικότερο κλειδί μεταξύ σας, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το σεξ, αν θέλετε έναν αξέχαστο οργασμό. Οι γυναίκες θέλουν να ξέρουν τι σου αρέσει και τι όχι, δεν μπορούν να διαβάσουν το μυαλό σου για να σου προσφέρουν την απόλυτη ικανοποίηση! Προσπάθησε να είναι ιδιαίτερα αισθησιακός ο τρόπος που δίνεις τις οδηγίες σου “λίγο αριστερά”, “άγγιξε με περισσότερο εδώ και όχι εκεί”, μην είσαι αυταρχικός, κριτικάροντας της, είναι σημαντικό να την βοηθήσεις με τον τρόπο σου, για να αισθανθείτε και οι δυο ικανοποίηση.

Αυτός όμως δεν είναι ο μόνος τρόπος για να χρησιμοποιήσεις σωστά το στόμα σου στο κρεβάτι. Το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών, κάνει στοματικό σεξ με την ελπίδα ότι θα ανταποδώσεις και συ με τη σειρά σου. Βεβαιώσου πως της δίνεις την προσοχή που σου δίνει και αυτή και ανταποδίδεις όλα όσα σου κάνει!

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την σεξουαλική ικανοποίηση των περισσοτέρων γυναικών αφού το 75% των ερευνών δείχνουν πως δεν βιώνουν οργασμό μόνο από το σεξ. Πρέπει να σκεφτείς όλες τις πιθανές μεθόδους που μπορούν να της προσφέρουν σεξουαλική ικανοποίηση, όπως ο ερεθισμός του σημείου G της, η διέγερση της κλειτορίδας και όλα τα παρελκόμενα. Η εξερεύνηση του κορμιού της με το στόμα σου είναι ένας ιδανικός τρόπος για να καταλάβεις τι την ερεθίζει και να της προσφέρεις την ικανοποίηση και τον οργασμό που της αξίζει.

 

3. Μην σταματήσεις αν δεν έχετε μείνει και οι δυο ικανοποιημένοι

Είναι σημαντικό στο καλό σεξ να μείνετε και οι δυο ικανοποιημένοι από την όλη διαδικασία χωρίς να σκέφτεστε εγωιστικά. Ένας καλός κανόνας είναι “πρώτα οι γυναίκες”, με τον τρόπο αυτό μπορείς να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις προτιμήσεις της μέχρι να σου ανταποδώσει το ενδιαφέρον.

Όσο περισσότερο ενδιαφερθείς μαζί της, τόσο καλύτερα θα σε περιποιηθεί και εκείνη με τη σειρά της. Δείξε σε μια γυναίκα ότι νοιάζεσαι για την ικανοποίηση της και δεν θα χάσεις!

Σε ένα καλό σεξ είναι απαραίτητο κλειδί το ενδιαφέρον και των δυο σας γι΄ αυτό αν ακολουθήσεις τον παραπάνω κανόνα (επειδή οι γυναίκες δυσκολεύονται λίγο περισσότερο να έρθουν σε οργασμό), έχεις τον ελεύθερο χρόνο και αντοχή για να εστιάσεις στις επιθυμίες της και να ανακαλύψεις όλα όσα την ερεθίζουν κάνοντας την να σε θέλει ακόμα πιο πολύ.

4. Μην της ζητάς να τελειώνει μόνη της

Μπορεί για τους περισσότερους άνδρες να είναι δύσκολο το γεγονός να ερεθίσουν μια γυναίκα και να την φέρουν σε οργασμό, δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να παρατήσεις την προσπάθεια και να την αναγκάζεις να το κάνεις μόνη της για να σε ικανοποιήσει!

Φρόντισε να είσαι ενεργός και να έχεις ενθουσιασμό και ενδιαφέρον μαζί της για να μπορέσει και αυτή να περάσει καλά μαζί σου και να μην το κάνει από αγγαρεία. Αν πάλι δυσκολεύεσαι πολύ  να την φέρεις σε οργασμό ή βρίσκεις πολύ ερωτικό το να την βλέπεις να παίζει με τον εαυτό της, τότε πρέπει να σκεφτείς το γεγονός να την αφήσεις να κάνει τη μισή δουλειά από μόνη της και στη συνέχεια να την ολοκληρώσεις εσύ! Μια καλή ιδέα επίσης είναι να της δίνεις οδηγίες ή βάλε λίγη παραπάνω φαντασία ενώ το κάνει μόνη της..

 

5. Βάλε ρομαντισμό

Είτε είναι ένα one night stand, είτε ένα πρόσφατο φλερτ, είτε μια μακροχρόνια σχέση, ο ρομαντισμός είναι απαραίτητο στοιχείο στον ερωτισμό σας. Ακόμα και αν της αρέσουν τα πιο άγρια, εξακολουθεί να θέλει να της φέρεσαι σαν πριγκίπισσα.

Θυμήσου: όσο σοβαρή και αν είναι η σχέση σου, το να την περιποιείσαι και να την κάνεις να αισθάνεται όμορφα, σίγουρα θα δημιουργήσεις μια ωραία ρομαντική ατμόσφαιρα στη βραδιά και των δυο σας. Κράτησε την πόρτα, άφησε την να περάσει μπροστά σου, αγόρασε της λουλούδια, δείτε μια ταινία πριν πάτε στο κρεβάτι, μαγείρεψε της.. Όλες αυτές οι μικρές λεπτομέρειες σε κάνουν πιο ελκυστικό και γοητευτικό στα μάτια της.. κάνε την να νιώσει ξεχωριστή και θα δεις τα πυροτεχνήματα να ξεπροβάλλουν στο κρεβάτι σας!

 

Τι δείχνει η στάση ύπνου για το μέλλον σου με την σύντροφό σου;