4 Λόγοι για να μην κάνεις σχέση αυτό το καλοκαίρι!

Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων ανδρών τότε δες παρακάτω 4 λόγους που θα σε κάνουν να ευχαριστηθείς το καλοκαίρι σου στο φουλ!

 

Ένα χρήσιμο sex tip για τα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν παιδί

 

1. Το καλοκαίρι είναι το διάστημα που μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα με την παρέα σου, γιατί όταν αποκτήσεις σχέση όλα αυτά θα μειωθούν και θα τα νοσταλγείς.

2. Γλέντι δίχως αύριο, γλέντι δίχως γκρίνια: Τα ρούχα που φοράς το καλοκαίρι είναι ελάχιστα, αυτό ευνοεί την υψηλή διάθεση για φλερτ. Ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε ένα μικρό νησί και συχνάζεις σε συγκεκριμένα μαγαζιά το γλέντι είναι το πιο εύκολο πράγμα. Και να μην καταλήξετε πουθενά, έχετε στη λίστα σας ακόμα ένα αξέχαστο βράδυ-hangover που θα συζητάτε για χρόνια με τους κολλητούς σας.

3. Έχεις τη συνείδησή σου καθαρή: Τους θερµούς µήνες γινόµαστε πιο ζωώδεις, µε λιγότερες ηθικές αναστολές άρα και πιο επιρρεπείς στην ελεύθερη σεξουαλική ζωή που οδηγεί στην απιστία. Θες να γίνεις άπιστος;

4. Βγαίνεις ό,τι ώρα θέλεις για όση ώρα θέλεις: Δε χρειάζεται να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν για το πού βρίσκεσαι και τι ώρα θα γυρίσεις σπίτι. Τι θα κάνεις τώρα, θα απολογηθείς στη σύντροφο; Και να 'χεις και τη γκρίνια της μετά..

 

Το σεξ σε...αριθμούς! Λένε ή όχι την αλήθεια