Skip to main content

Σύμφωνα με τις περισσότερες γυναίκες η μόνη διαφορά ανάμεσα σε έναν άσχημο και σε έναν ελκυστικό άντρα βρίσκεται στην καθημερινή του περιποίηση. Φρόντισε να βρίσκεσαι στην δεύτερη κατηγορία με τους περιποιημένους!

 

Έχετε ακούσει πολύ συχνά την ατάκα ότι ο άντρας δεν χρειάζεται να είναι όμορφος για να προσελκύσει μία γυναίκα. Αυτή η ατάκα έχει δημιουργηθεί πολύ απλά γιατί δύσκολα θα βρεθεί ένας πραγματικά άσχημος άντρας. Οι διαφορές μεταξύ των ελκυστικών αντρών και των υπολοίπων βρίσκεται στην καθημερινή περιποίηση που οι μεν κάνουν, αλλά οι δε παραλείπουν.

Εμείς σας παρουσιάζουμε τις πέντε καθημερινές δραστηριότητες που θα βελτιώσουν κατακόρυφα την εμφάνισή σας!

1. Καθάρισε τις τρίχες στον αυχένα και τον λαιμό

Έχεις έντονη τριχοφυϊα στο σβέρκο και τον λαιμό; Δεν πειράζει πολλοί άντρες έχουν, όμως αυτό που θα σε εντάξει στους ελκυστικούς είναι να φροντίσεις να τις ξεφορτωθείς αυτές τις εξτρα τρίχες, αφού δεν θέλεις να σε περνάει ο κόσμο με… γέτι… Ειδικά οι κυρίες που συναναστρέφεσαι!

5 κανόνες για περιποιημένα γένια!

2. Ξεφορτώσου την ακμή

Στην εφηβεία είναι λογικό να έχεις ένα πρόσωπο γεμάτο σπυράκια, αφού οι ορμόνες σε αυτή την ηλικία κάνουν πάρτι. όμως όταν έχεις περάσει τα 20, όπου οι ορμόνες έχουν έρθει στα ίσια τους, δεν είναι δυνατόν να μην καθαρίζεις και να μην προσέχεις το δέρμα του προσώπου σου. Για να αποκτήσεις μια λεία και καθαρή επιδερμίδα προσώπου φρόντιζε να την καθαρίζεις καθημερινλα με τα κατάλληλα προϊόντα, αλλά μην διστάσεις να επισκεφθείς και κάποιον ειδικό δερματολόγο εαν η κατάσταση με την παρατεταμένη ακμή είναι πολύ έντονη!

3. Φροντίστε να ενυδατώνετε τον οργανισμό σας

Αυτή είναι ίσως και μία από τις καλύτερες συμβουλές που έχουν να μας χαρίσουν οι γυναίκες οι οποίες κάνουν τα πάντα για να είναι συνεχώς ενυδατωμένες. Το πρόβλημα των περισσότερων αντρών είναι ακριβώς αυτό, η έλλειψη επαρκούς ενυδάτωσης. Οι άντρες συχνά ξεχνάνε να πίνουν όσο νερό χρειάζεται ο οργανισμός με αποτέλεσμα να αποκτούν όχι μόνο μία κουρασμένη και αφυδατωμένη όψη, αλλά και να δημιουργούν στον ευατό τους και προβλήματα υγείας. Αν θέλετε να δείχνετε, λοιπόν, πάντα νέοι και υγιείς φροντίστε να έχετε πάντα εύκαιρο ένα ποτήρι νερό και να πίνετε ανα τακτά χρονικά διαστήματα!

4. Χάστε τα περιττά κιλά

Είναι πολύ συνηθισμένο οι άντρες να έχουν αρκετά εως πολλά παραπανίσια κιλά που δεν τους χρειάζονται. Ειδικά με το πέρασμα των χρόνων η αύξηση των κιλών σε σχέση με το ιδανικό βάρος που θα έπρεπε να έχει ένας άντρας είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Πέρα από τα προβλήματα στην υγεία που προκαλούν τα έξτρα κιλά, η εμφάνιση είναι ακόμα ένας παράγοντας που πλήττεται από αυτά. Οι περισσότερες γυναίκες δεν θα έλκονταν από έναν άντρα που ακόμα και αν ο ίδιος νομίζει ότι είναι καλά σε κιλά, ωστόσο στην πραγματικότητα έχει πολλά παραπάνω από το κανονικό!

5. Πρόσεχε τη στάση του σώματός σου

Ένας άντρας που περπατάει σκυφτός και καμπουριασμένος σίγουρα δεν φαντάζει ελκυστικός στις γυναίκες. Προσπάθησε να στέκεσαι πάντα με την πλάτη ίσια και τους ώμους έξω. Αυτό όχι μόνο μπορεί να σου χαρίσει έξτρα πόντους στο ύψος, αλλά θα σε κάνει να δείχνεις αυτόματα πιο μεγαλόσωμος και στοιβαρός. Ειδικά αν πηγαίνεις γυμναστήριο δώσε μεγαλύτερη βάση στην εκγύμναση των ώμων και της πλάτης σου. Αυτό θα σου δώσει αμέσως πολλούς πόντους στο πως θα σε βλέπουν οι κυρίες!

5 μύθοι σχετικοί με το πλύσιμο του προσώπου!