Μια μονοκατοικία στη Βούλα είναι η απόλυτη επιτομή του design!

Πρωτοποριακή τεχνική σχεδίασης, μοντέρνα αντίληψη στην κατασκευαστική δημιουργία και μια μονοκατοικία σε τεθλασμένη γεωμετρία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που περνάνε το νεοελληνικό design σε νέα φάση!

Το φιλόδοξο αυτό έργο είναι δημιούργημα της αρχιτεκτονικής ομάδας ISV με επικεφαλής τους Μπάμπη Ιωάννου και Τάσο Σωτηρόπουλο!

Η μονοκατοικία βρίσκεται σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της Βούλας, στην περιοχή του Πανοράματος. Μοιάζει κυριολεκτικά σκαρφαλωμένη στο βουνό, σε ένα οικόπεδο με εξαιρετικά απότομη κλίση και θέα χωρίς περιορισμούς μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι. Λόγω της πολύ μεγάλης κλίσης της πλαγιάς, η κατοικία παραμένει σχεδόν αόρατη από το δρόμο και ακριβώς σε αυτό το στοιχείο της γεωμετρίας της οφείλει και ολόκληρο το concept της κατασκευής της!

Η πρόσβαση γίνεται από το τρίτο και υψηλότερο επίπεδο της κατοικίας. Εκεί βρίσκονται τα κύρια υπνοδωμάτια της κατοικίας ενώ στο μέσο επίπεδο τοποθετούνται τα καθιστικά, η τραπεζαρία και η κουζίνα, διατεταγμένα σε παράταξη συνδέονται με τον υπαίθριο χώρο που είναι σε επαφή με τη γη και το υγρό στοιχείο της πισίνας. Στο κατώτερο επίπεδο, που όμως και αυτό έχει απεριόριστη θέα, βρίσκονται το play  room και οι ξενώνες της κατοικίας. Ο συγκεκριμένος χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ανεξάρτητο διαμέρισμα.

Design που εντυπωσιάζει στη Μεσσηνία! Η αρμονική συνύπαρξη φυσικού περιβάλλοντος και πολυτέλειας!

Video Embed: