Οι κορυφαίες ντρίμπλες όλων των εποχών (video)

Η ντρίμπλα ανήκει αναμφισβήτητα στα ομορφότερα και πιο θεαματικά κομμάτια του "βασιλιά" των σπορ. Το πλεονέκτημα που δίνει στον επιτιθέμενο και οι χώροι που δημιουργούνται στο γήπεδο μετά το "άδειασμα" ενός αντιπάλου, είναι κομβικά στοιχεία που κάνουν τους προπονητές να ψάχνουν για παίκτες με διεισδυτικότητα και έφεση στην ντρίμπλα. Αντίθετα μια αποτυχημένη απόπειρα ντρίμπλας, ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα, και να είναι η απαρχή μιας αντεπίθεσης για τον αντίπαλο. 

Οι ξεχωριστές ικανότητες που πρέπει να χαρακτηρίζουν έναν ποδοσφαιριστή για να επιδίδεται με μεγάλη συχνότητα σε ντρίμπλες, είναι δεδομένες, καθώς η καλή τεχνική είναι απαραίτητη για την επίτευξή τους. Ωστόσο, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν περιορίζονται στις ήδη υπάρχουσες κινήσεις, αλλά πειραματιζόμενοι μέσα στο γήπεδο και έπειτα από σκληρή εξάσκηση, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν δικά τους στυλ ντρίμπλας, που ελάχιστοι μπορούν να μιμηθούν. Άλλοτε πάλι κατορθώνουν με τη βοήθεια της τύχης να κάνουν εξαιρετικούς ελιγμούς που δεν επαναλαμβάνονται, αλά γίνονται μόνο μια φορά.

Στο συγκεκριμένο βίντεο θα παρακολουθήσετε 10 είδη ντρίμπλας που άφησαν εποχή και πολλές φορές συνδέθηκαν άρρηκτα με τον παίκτη, ο οποίος τις επιχείρησε για πρώτη φορά. Απολαύστε το...

 

 

Τα καλύτερα αθλητικά που κάνουν τα πόδια σου να ιδρώνουν λιγότερο το καλοκαίρι!