Skip to main content

Το επεισόδιο έγινε στη διάρκεια του ματς της Σπορτ Αγκίλα με την Φουέρτζα Μινέρα και είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή του λίγο πριν από το ημίχρονο.
Ποδοσφαιριστές, διαιτητές και θεατές του αγώνα έντρομοι αντίκρισαν τόσο τον Ζοάο Κοντρέρας όσο και έναν από τους βοηθούς διαιτητές να πέφτουν στον αγωνιστικό χώρο κτυπημένη από τον κεραυνό και ο άρχων του αγώνα όπως ήταν φυσικό άμεσα διέκοψε το ματς για να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στους δύο άτυχους άνδρες.

Το απίστευτο είναι ότι η γηπεδούχος στον επίσημο της λογαριασμό στο Twitter λίγη ώρα αργότερα ανακοίνωσε τον θάνατο του 21χρονου παίκτη της ομάδας αλλά η είδηση ήταν επιεικώς …ανακριβής καθώς ο ποδοσφαιριστής υπέστη μεν εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο σώμα του αλλά μετά και τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς στο γήπεδο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται με την κατάσταση της υγείας του σταθερή σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς.

Εφημερίδα της χώρας της Λατινικής Αμερικής τον χαρακτηρίζει μάλιστα «άνδρα πιο δυνατό και από τη φύση».

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τόσο ο βοηθός όσο και κάποιοι φίλαθλοι που υπέστησαν σοκ μετά τον κεραυνό αλλά όλοι τους δεν έχουν κάτι το ανησυχητικό.
Ο αγώνας διεκόπη με το σκορ στο 1-1 ενώ στο πρώτο ματς των δύο ομάδων η Ουνιόν Φουέρτζα είχε νικήσει 6-3.

Πηγή onsports.gr