Skip to main content

Όσοι παρακολουθούν Φόρμουλα 1 σίγουρα θα συμφωνούν ότι τόση γκαντεμιά όση είχε σήμερα ο Σεμπάστιαν Φέτελ στο grandprixΒελγίου, σπάνια την συναντάς! Ο Γερμανός πιλότος της RedBullRacingμπήκε μια στα πιτ, μπήκε δύο, δέχτηκε ποινή, «έσκασε» πάνω στον Μπάτον και στο τέλος κατέστρεψε το πίσω ελαστικό του! Σήριαλ κανονικό!

Ο νεαρός οδηγός είχε έναν επεισοδιακό αγώνα. Πρώτη αναποδιά; Στον 18ο γύρο όταν και έχασε τον έλεγχο της RedBullχτυπώντας στο πλάι τον Μπάτον ο οποίος τέλειωσε εκεί τον αγώνα του. Ο Φέτελ μπήκε στα πιτ να αλλάξει πτέρυγα αλλά οι αγωνοδίκες του επεφύλασσαν ένα δωράκι… Ποινή διέλευσης που τον κράτησε πολύ πίσω από τους υπολοίπους.

Ο ξεροκέφαλος Γερμανός δεν φάνηκε να πτοείτο και συνέχισε να αγωνίζεται. Λίγο αργότερα όμως σε μια προσπάθεια να προσπεράσει τον Λιούτσι το πίσω ελαστικό του διαλύθηκε στέλνοντάς τον για ακόμη φορά στα… αποδυτήρια, προκειμένου να το αντικαταστήσουν οι μηχανικοί του.  Ούτε τότε εγκατέλειψε… Βρε αγόρι μου ποιος σε μάτιασε κυριακάτικα; Να του καεί το dvd!

Παρακολουθείστε εδώ την στιγμή της σύγκρουσης ανάμεσα σε Φέτελ και Μπάτον: