Ετσι γίνονται φέτες οι μεγάλες σταρ -Τα 10 διατροφικά μυστικά τους!

0
495

Κατά καιρούς, οι σταρ μοιράζονται χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή διατροφή που θα τους εξασφαλίσει τέλειο σώμα. Αν λοιπόν στοχεύετε στους εξωπραγματικούς κοιλιακούς της Σακίρα, ή σε κάτι πιο γήινο όπως η Pink, ακολουθήστε τις συμβουλές τους και αποκτήστε τη σιλουέτα των σταρ.

Διαβάστε ποιες συμβουλές δίνουν οι σταρ στους φαν τους για τη διατροφή:

«Δεν έχει σημασία πού είμαι, προσπαθώ να ψωνίζω πάντα αγροτικά προϊόντα. Είναι προφανώς πιο φρέσκια και πιο οικονομικά και μπορείτε να έχετε επαφή με τους ίδιους τους ανθρώπους που φυτεύουν και μεγαλώνουν αυτά που αγοράζετε».

Σάιλιν Γούντλεϊ

«Επιλέγω πράσινο χυμό λαχανικών γιατί νιώθω ότι έτσι παίρνω όλες τις απαραίτητες βιταμίνες. Ετσι, αν δεν φάω φρούτα ή λαχανικά όλη μέρα, στρέφομαι στον χυμό».

Μιράντα Λάμπερτ

«Εχω βρει τρόπο να κόβω την πείνα μου. Σταματάω κάθε 10 λεπτά το φαγητό και πίνω νερό. Αν πεινάτε μετά, φάτε κι άλλο, αλλά στοιχηματίζω ότι δεν θα πεινάτε».

Κάλεϊ Κουόκο Σουίτινγκ

«Υποκύπτω μερικές φορές σε πειρασμούς για να μη νιώθω στέρηση, αλλά φροντίζω να το κάνω με μέτρο».

Χάιντι Κλουμ

«Για χρόνια, υπέφερα από κατάθλιψη. Είχα δοκιμάσει φαρμακευτική αγωγή, αλλά δεν βοηθούσε. Μετά από 2 χρόνια βιολογικής διατροφής παρατήρησα ότι η κατάθλιψη έφυγε εντελώς και ένιωθα υγιής και ευτυχισμένη».

Εβαντζελίν Λίλι

«Δεν κατάφερα ποτέ να ακολουθήσω μία αυστηρή δίαιτα, αλλά προσπαθώ να μείνω μακριά από απλούς υδατάνθρακες και να τρώω φρούτα και λαχανικά».

Σακίρα

Πηγή iefimerida.gr