Skip to main content

Πρώην ιερόδουλη, η οποία ισχυρίζεται ότι έχει κοιμηθεί με περισσότερους από 10.000 άνδρες, ζητάει γαμπρό. Είναι έτοιμη να αφοσιωθεί σε έναν και μοναδικό άνδρα. Αλλά μην νομίζετε ότι θα τον βρει έτσι απλά.

Η Γκουίνεθ Μοντενέγκρο ήταν συνοδός πολυτελείας και για την ακρίβεια έχει κοιμηθεί με 10.091 άνδρες. Στο απόγειο της καριέρας της, χρέωνε από 500 έως 1.000 δολάρια την ώρα.

Μετά από 12 χρόνια ως ιερόδουλη, αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί και να ξεκινήσει να βγαίνει αληθινά ραντεβού. Και πλέον, μετά από πολλά χρόνια αποφυγής των σχέσεων, λόγω επαγγέλματος, πλέον είναι έτοιμη να βρει τον ιδανικό σύντροφο.

Μάλιστα, με το που ανακοίνωσε την πρόθεσή της, οι προτάσεις έπεσαν βροχή. Λαμβάνει συνεχώς προτάσεις γάμου από όλο τον κόσμο. Αλλες πολύ σοβαρές, άλλες λιγότερο σοβαρές, άλλες καθόλου.

Ξεχωρίζει τις προτάσεις σε καλές και κακές

Κάθεται σε ένα γραφείο με δύο σκαφάκια. Στο ένα βάζει τις καλές και στο άλλο τις κακές προτάσεις.

Οι περισσότερες από τις προτάσεις που έχει δεχτεί είναι από άνδρες από ΗΠΑ, Κίνα, Τουρκία και Ανατολική Ευρώπη. Η ίδια δηλώνει εντυπωσιασμένη για την αλλαγή της ζωής της με το που εγκατέλειψε την «άθλια καριέρα» της πριν από τρία χρόνια.

Ένας από τους άνδρες, της έγραψε: «Δεν έχω το δικαίωμα να κρίνω κανέναν», ενώ κάποιος άλλος ξεκαθαρίζει ότι για εκείνον, δεν έχει σημασία με πόσους άνδρες έχει κοιμηθεί.

Ένας άλλος θαυμαστής την είδε ως πηγή έμπνευσης:

«Θα σας παντρευόμουν. Είστε μια γυναίκα που εργάζεται σκληρά, δεν έχει σημασία τι κάνατε στο παρελθόν – δεν σας καθορίζει το παρελθόν σας – να είστε υπερήφανη για αυτό που πετύχατε με την αναχώρησή σας από τη βιομηχανία του σεξ».

Αλλά, φυσικά, έχει λάβει και περίεργες απαντήσεις.

Ενας άνδρας από την Ινδία της είπε ότι την θέλει για τα λεφτά της και ότι εκείνη θα έπρεπε να συντηρήσει την οικογένειά του, αλλά την διαβεβαίωσε ότι θα ήταν καλός σύζυγος.

Κάποιος άλλος της ξεκαθάρισε ότι δεν είχε άλλη επιλογή από το να πάρει το επίθετό του.

«Νομίζω ότι είστε όμορφη και γενναία Θα ήθελα πολύ να γίνεις η γυναίκα μου και η μητέρα των παιδιών μου. Αλλά έχω ένα αίτημα – όχι ακριβώς αίτημα, αλλά απαίτηση. Θέλω να αλλάξετε το επίθετό σας και να πάρετε το δικό μου. Συγγνώμη αν δεν σας αρέσει αυτό, αλλά η ίδια η ζωή είναι άδικη».

Μια από τις πιο κακές απαντήσεις που έχει λάβει, ήταν από κάποιον που σχολίασε τα γεννητικά της όργανα.

«Βλέποντας ότι ο κόλπος σας έχει το μέγεθος ενός ανθρώπινου κεφαλιού – τουλάχιστον – μάλλον τώρα ήρθε η σειρά σας να πληρώσετε για την αληθινή αγάπη.»

πηγή thetoc.gr