Αν εσύ και εκείνη είστε λάτρεις της κινέζικης κουζίνας ορίστε μία μοναδική συνταγή!
ΥΛΙΚΑ
400γρ. noodles
αλάτι
πιπέρι
5 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο
3 κούπες λαχανικά κομμένα
καρότα
κολοκυθάκια
γλυκές πιπεριές
λάχανο
σέλινο
μανιτάρια
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
1 κουταλιά της σούπας μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράσε λίγο νερό αφού πρώτα προσθέσεις λίγο αλάτι.
Ρίξε μέσα τα νουντλς και μαγείρεψέ τα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Στράγγισέ τα και άστα κάτω από κρύο νερό για μισό λεπτό περίπου.
Στη συνέχεια πρόσθεσε μια κουταλιά της σούπας ηλιέλαιο και ανακάτεψε πολύ καλά.
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάλε το υπόλοιπο ηλιέλαιο και άστο να κάψει σε πολύ δυνατή φωτιά. Πρόσθεσε τώρα το κρεμμύδι, σωτάρισε μέχρι να γυαλίσει και αλατοπιπέρωσέ το.
Σειρά έχει τώρα η σάλτσα σόγιας, το καβουρδισμένο σουσαμέλαιο και το μέλι. Βάλτα σε ένα ποτήρι και ανακάτεψέ τα μέχρι να αναμειχθούν πολύ καλά.
Πάρε τώρα τα βρασμένα νουντλς και βάλτα στο γουόκ μαζί με τα λαχανικά και ανακάτεψε. Στη συνέχεια χαμήλωσε τη φωτιά, πρόσθεσε τη σάλτσα και ανακάτεψε καλά για 3-4 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα με τα υπόλοιπα υλικά.