Skip to main content

Μπορεί ένα πιάτο να είναι gourmet, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και δύσκολο. όπως για παράδειγμα αυτό που θα δείτε παρακάτω:

 

Υλικά:

1 κιλό φιλέτο μοσχαριού

6 μέτρια πράσινα κολοκυθάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες

1/2 φλιτζ. κοπανισμένο πιπέρι.

Αλάτι

4 πατάτες κομμένες μπαστουνάκια

1/4 κρεμμύδι

Καρμπονάρα: Η αυθεντική ιταλική συνταγή!

Εκτέλεση:

1 .Αναμειγνύετε το πιπέρι με το αλάτι και κολλάτε το μείγμα στα πλάγια του μοσχαριού.

2. Κόβετε το μοσχάρι σε 6 κομμάτια.

3. Μαγειρεύετε το μοσχάρι και τα κολοκυθάκια σε λαδωμένη ψησταριά, μέχρι τα κολοκύθια να μαλακώσουν και το μοσχάρι να ξεροψηθεί απ’ έξω και να μείνει κόκκινο και ζουμερό μέσα.

4. Παράλληλα τηγανίζετε τις πατάτες, ρίχνοντας μέσα και 1/4 κρεμμυδιού για να πάρουν άρωμα. Μόλις τηγανιστούν πετάτε το κρεμμύδι.

5. Σερβίρετε το μοσχάρι με τα κολοκυθάκια συνοδεύοντας με τις φρεσκοτηγανισμένες πατάτες.

Για περισσότερα αντρικά θέματα επισκεφθείτε την σελίδα μας στο Facebook:

https://www.facebook.com/manslife.gr