Ίσως να το θυμάστε από τα παιδικά ή τα φοιτητικά σας χρόνια, αλλά κάπου στην πορεία το ξεχάσατε! Καιρός να το απολαύσετε ξανά!
Υλικά:
4-5 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
2 αυγά
3 κουταλιές γάλα
Λάδι
Μέλι ή ζάχαρη
Εκτέλεση:
– Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ με το γάλα και βουτάμε μέσα το ψωμί να βραχεί καλά.
– Ζεσταίνουμε λάδι στο τηγάνι και τηγανίζουμε τις αυγόφετες μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δυο πλευρές.
– Σερβίρουμε πριν κρυώσουν με μέλι ή ζάχαρη (προεραιτικά).
Καλή όρεξη!