Skip to main content

Ίσως να το θυμάστε από τα παιδικά ή τα φοιτητικά σας χρόνια, αλλά κάπου στην πορεία το ξεχάσατε! Καιρός να το απολαύσετε ξανά!

Υλικά:

4-5 φέτες μπαγιάτικο ψωμί

2 αυγά

3 κουταλιές γάλα

Λάδι

Μέλι ή ζάχαρη

Εκτέλεση:

– Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ με το γάλα και βουτάμε μέσα το ψωμί να βραχεί καλά.

– Ζεσταίνουμε λάδι στο τηγάνι και τηγανίζουμε τις αυγόφετες μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δυο πλευρές.

– Σερβίρουμε πριν κρυώσουν με μέλι ή ζάχαρη (προεραιτικά).

Καλή όρεξη!

Εύκολη και γρήγορη συνταγή για παγωτό βανίλια