Φτιάξε ένα κοκτέιλ Caipirinia γρήγορα και εύκολα
Υλικά:
2 κουταλιές μαύρη ζάχαρη
1/2 λάιμ
1 μεζούρα cachaca
σπασμένο (όχι τριμμένο) πάγο
Καρμπονάρα: Η αυθεντική ιταλική συνταγή!
Εκτέλεση:
Σε ένα χαμηλό ποτήρι, βάζουμε τη ζάχαρη και στίβουμε το μισό λάιμ, κομμένο στα 4. Πιέζουμε τις φλούδες του λάιμ μέσα στο ποτήρι με ένα γουδί ή κουτάλι. Αφήνουμε για λίγο, και έπειτα προσθέτουμε τον σπασμένο πάγο και την Cachaca