Τα trends της αγοράς των sex toys για το 2018

0
1141

Μήπως θα θέλατε ένα παιχνίδι που να σας «μιλάει βρώμικα»? Πώς σας ακούγεται μια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας που να μπορεί να σας κάνει στοματικό;

Σαφώς, ο αυνανισμός είναι συνδεδεμένος άμεσα με τη φαντασία, αλλά με το βλέμμα πλέον στο 2018, οι κατασκευαστές παιχνιδιών σκοπεύουν να κάνουν τα όνειρα σας πραγματικότητα.

Ξεχάστε τα ειδικά δαχτυλίδια που χρησιμοποιούνται σε ειδικά σημεία (cock rings) και τους δονητές. Αυτά πλέον φαίνονται σαν να προέρχονται από τα πέτρινα χρόνια, σε σύγκριση με το πού οδεύουν τα sex toys σήμερα.

 

1-sex-toy-trends-aee-toys-tlak-dirty.jpg

 

Dirty Talk

Έχοντας ένα παιχνίδι που τρελαίνεται για σας μπορεί να φαίνεται σαν πακέτο τύπου «όλα σε ένα», καθώς και η πεμπτουσία των προϊόντων σεξ. Αλλά απλά περιμένετε. Οι εταιρείες παιχνιδιών σεξ κάνουν τώρα ένα βήμα παραπέρα και εισάγουν παιχνίδια για άνδρες που ανεβάζουν τον πήχη ενσωματώνοντας βρώμικες συνομιλίες.

Η εταιρία, Pleasure Products USA, λανσάρει το 3v Starlet Stroker που διαθέτει άνοιγμα του κόλπου και 10 μοτίβα δόνησης, αλλά και προ-καταγεγραμμένες φράσεις και τολμηρούς ήχους δωματίου από sex performers.

Μια άλλη εταιρεία παιχνιδιών σεξ, η Pipedreams, εισάγει επίσης ένα αλληλεπιδραστικό παιχνίδι σεξ, προσθέτοντας hi-fi ηχεία και τεχνολογία που ενεργοποιείται με κίνηση στη γραμμή των τμημάτων του σώματος (σκεφτείτε τους κόλπους, τα γλουτούς και τα στήθη) οπότε όταν χρησιμοποιείται, θα είναι σε θέση να σας μιλάει βρώμικα.

 

VR Porn

Όμως δεν είναι αρκετό το dirty talk απ’ ότι φαίνεται.

Οι «αυνανιστές» (mastrubators)συνδυάζονται με ακουστικά VR, έτσι ώστε να μπορεί ο χρήστης να βυθίζεται πλήρως στην εμπειρία του αυνανισμού. Τα παιχνίδια θα συνδυάζονται επίσης με τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης, ώστε να μπορεί ο ενδιαφερόμενος να συγχρονίζει διαδραστικά τον αυνανισμό με αυτό που παρακολουθεί, ώστε να προσομοιώσει τη σωματική οικειότητα.

 

daydream-view-support-vr-porn.jpg

 

Sunction

Οι γυναίκες έχουν καταφέρει να φέρουν τον κόσμο στα πόδια τους, χάρη σε παιχνίδια σαν το Womanizer, που χρησιμοποιεί μια νέα τεχνολογία ‘αναρρόφησης» για να τις φέρνει σε οργασμό πιο δυνατά και για περισσότερη ώρα.

Το Satisfyer και παιχνίδια σαν αυτό, με την απήχηση που έχουν, προκάλεσαν εταιρίες κατασκευής παιχνιδιών για σεξ, να σκεφτούν και να παράξουν τη δική τους εκδοχή για την κλειτοριδική διέγερση.

Παιχνίδια για κάθε φύλο

Στο παρελθόν, τα ερωτικά παιχνίδια ορίστηκαν σαφώς ανάλογα με το φύλο. Αλλά στον σημερινό κόσμο τόσο τα όρια του φύλου όσο και της σεξουαλικότητας έχουν ανοίξει – γεγονός που επιτρέπει περισσότερους σεξουαλικούς πειραματισμούς, όπου οι άνθρωποι δεν φοβούνται να θέλουν να δοκιμάσουν νέα πράγματα, αλλά και να το ζητούν.

Η βιομηχανία προϊόντων ευχαρίστησης εξελίσσεται ως αποτέλεσμα του κόσμου μας », λέει η Kimberly Faubel, διευθύντρια των δραστηριοτήτων της εταιρίας sex toy Clandestine Devices. «Ο διαχωρισμός των δύο φύλων γίνεται όλο και πιο ασήμαντος. Είμαι ενθουσιασμένη που μπορώ να δουλέψω σε έναν κόσμο όπου μπορούμε να κατασκευάσουμε προϊόντα για τους ανθρώπους που τα χρησιμοποιούν και δεν προορίζονται μόνο για έναν άνδρα ή για μια γυναίκα».

 

Κούκλες και ρομπότ στην υπηρεσία του σεξ

Δεν έχουν ομόφωνα καταλήξει ακόμα εάν τα ρομπότ του σεξ θα γίνουν ποτέ επικρατούσα πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πρακτικά για τους περισσότερους ανθρώπους, καθώς το κόστος τους είναι διογκωμένο (έως και 10.000 δολάρια ή περισσότερα), είναι δύσκολο να αποθηκευθούν και ακόμα πιο δύσκολο να συντηρηθούν.

Παρ’όλα αυτά,, υπάρχουν ρομπότ σεξ υψηλής τεχνολογίας και κούκλες σεξ, ορισμένες απ’ τις οποίες δείχνουν αρκετά ρεαλιστικές. Το κεφάλι κουνιέται κανονικά, έχουν κανονικές αρθρώσεις, ώστε να μπορούν να σταθούν, ενώ τα μάτια μάτια, τα μαλλιά, τα νύχια και το ύψος / βάρος είναι λεπτομερώς φτιαγμένα, ώστε να δείχνουν σαν αυτά μιας πραγματικής γυναίκας.