Skip to main content

“Ρώτησε την Ολύνα, την fashion editor του Manslife.gr για να λύσει όλες τις στιλιστικές σου απορίες και να σου δώσει συμβουλές σε όσα σε απασχολούν σχετικά με το στυλ σου αλλά και τις τελευταίες τάσεις της ανδρικής μόδας”.

Καλησπέρα Ολύνα. Θα φύγουμε για σαββατοκύριακο με τη κοπέλα μου για τις τελευταίες μας αποδράσεις πριν το καλοκαίρι τελειώσει οριστικά και όσο έχει ακόμα καλό καιρό, σε κάποιο κοντινό νησί. Τι ρούχα μου προτείνεις να πάρω μαζί μου τώρα που ο καιρός αρχίζει να αλλάζει;

Παύλος, 27 ετών

 

Καλησπέρα Παύλο! Το τι θα πάρουμε μαζί στις διακοπές είναι ένα αιώνιο ερώτημα που όλοι μας δυσκολευόμαστε να απαντήσουμε και για έναν περίεργο λόγο κάθε φορά που ετοιμάζουμε τη βαλίτσα των διακοπών, αισθανόμαστε την ανάγκη να πάρουμε μαζί μας όσα περισσότερα ρούχα μπορούμε, με αποτέλεσμα να παραγεμίζουμε τη τσάντα μας με πράγματα που ίσως δεν πρόκειται να φορούσαμε ούτε στη καθημερινότητα μας!

Φαντάζομαι πως θα έχεις πελαγώσει κοιτάζοντας την ντουλάπα σου με απορία, χωρίς να ξέρεις ποια είναι τα κατάλληλα ρούχα για τις διακοπές και ποια όχι.

Για να σε διευκολύνω λοιπόν, θα σου πω το εξής. Φρόντισε να πάρεις ένα κομμάτι από κάθε ρούχο, όπου μπορείς να τα προσαρμόσεις εύκολα, ανάλογα με τη κάθε περίσταση. Ούτως η άλλως δύο ημέρες είναι και θα πας να χαλαρώσεις και όχι να αγχώνεσαι για το τι θα φορέσεις και να σπαταλάς άδικα τον χρόνο σου για το πως θα συνδυάσεις το ντύσιμο σου. Επέλεξε βασικά κομμάτια τα οποία μπορείς εύκολα να συνδυάσεις και μην πάρεις ό,τι βρεις μπροστά σου και παραγεμίζεις τη τσάντα σου με άχρηστα πράγματα!

Προτίμησε μια κλασική βερμούδα σε σκούρο μπλε χρώμα ή σε γήινους χρωματισμούς, ένα πουκάμισο με δροσερό ύφασμα το οποίο θα μπορείς να φορέσεις το βραδάκι αν βγεις σε κάποιο επίσημο μαγαζί για φαγητό ή ποτό, ένα casual βαμβακερό t-shirt ιδανικό για όλες τις ώρες, ένα μαγιό σε μοντέρνο σχέδιο, ένα ζευγάρι σαγιονάρες για τη θάλασσα και ένα ζευγάρι ναυτικά μοκασίνια για τις βόλτες στο νησί.

Επίσης μια βαμβακερή ζακέτα σε ουδέτερους χρωματισμούς μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη στο βραδινό ψυχρό θαλασσινό αεράκι και μπορείς να τη συνδυάσεις εύκολα με όλα σου τα ρούχα, καθώς και μια δερμάτινη ζώνη μπορεί να προσφέρει έξτρα δόσεις κομψότητας στο στυλ σου.

Όλα αυτά είναι αρκετά για να παραμείνεις ανέμελος και περιποιημένος με κομψότητα και στυλ στο νησί, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας!

Επίσης μη ξεχάσεις να βάλεις στο νεσεσέρ σου ένα αντηλιακό, υγρά μαντηλάκια για να απομακρύνεις τον περιττό ιδρώτα σε ώρες ανάγκης, ένα καλό αποσμητικό και ένα καθαριστικό προϊόν για το πρόσωπο και το σώμα, έτσι ώστε να απομακρύνεις το περιττό σμήγμα από τους πόρους του δέρματος σου για να περιορίσεις την εμφάνιση ακμής και να διατηρηθείς καθαρός και φρέσκος όλη μέρα!

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες για να πάρεις ιδέες σχετικά με το πως μπορείς να επιλέξεις τα κατάλληλα ρούχα για τη βαλίτσα των διακοπών σου.. και να περάσεις υπέροχα!

Για τις βόλτες στο νησί

 

Για να παραμείνεις κομψός ακόμη και στη παραλία

 

Style Code: Διάλεξε σωστά τα πιο στιλάτα λευκά παπούτσια!



Για να απαντήσουμε και στις δικές σας στιλιστικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: manslifegr@gmail.com