Style Code: Στυλιστικές συμβουλές για να φορέσεις σωστά ένα στρατιωτικό παντελόνι!

0
914

“Ρώτησε την Ολύνα, την fashion editor του Manslife.gr για να λύσει όλες τις στιλιστικές σου απορίες και να σου δώσει συμβουλές σε όσα σε απασχολούν σχετικά με το στυλ σου αλλά και τις τελευταίες τάσεις της ανδρικής μόδας.”

 

Καλημέρα Ολύνα. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα στρατιωτικό παντελόνι. Μπορείς να μου προτείνεις μερικά σχέδια;

Γιάννης,29

Καλημέρα Γιάννη! Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο κλασικό στρατιωτικό φαρδύ παντελόνι και στο στυλ εκείνο που μοιάζει με στρατιωτικό παντελόνι. Το συγκεκριμένο στυλ έχει μια ιδιαίτερη προσωπικότητα ενός καλού παντελονιού το οποίο χάρη στο ύφασμα και τη γραμμή του σε προδιαθέτει να το επιλέξεις για πιο casual περιστάσεις.

Επέλεξε ένα παντελόνι με στρατιωτικό στυλ το οποίο έχει το σωστό κόψιμο, δηλαδή να είναι πιο εφαρμοστό  στα πόδια, με στρίφωμα στον αστράγαλο και σε ουδέτερους χρωματισμούς.

Συνδύασε το με ένα καλής ποιότητας πλεκτό μπλουζάκι και με ένα ζευγάρι δερμάτινα μποτίνια για να απογειώσεις το look σου.

Το πράσινο και το μαύρο χρώμα είναι εξαιρετικές επιλογές, ωστόσο το σκούρο μπλε χρώμα μπορεί να φτάσει το συγκεκριμένο στυλ παντελονιού σε άλλο επίπεδο αφού δεν σε παραπέμπει σε κάτι τόσο στρατιωτικό!

Δες παρακάτω μερικά σχέδια που κυκλοφορούν στην αγορά για να πάρεις ιδέες.

Stone Island

Timberland

H&M

DSquared2

Balmain

 

Style Code: Μάθε να φοράς σωστά το πιο στυλάτο ανδρικό αξεσουάρ.. το παπιγιόν!



Για να απαντήσουμε και στις δικές σας στιλιστικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: manslifegr@gmail.com