Skip to main content

“Ρώτησε την Ολύνα, την fashion editor του Manslife.gr για να λύσει όλες τις στιλιστικές σου απορίες και να σου δώσει συμβουλές σε όσα σε απασχολούν σχετικά με το στυλ σου αλλά και τις τελευταίες τάσεις της ανδρικής μόδας”.

 

Καλημέρα Ολύνα. Μπορώ να φορέσω το σακάκι μου σε καθημερινή βάση;

Κωνσταντίνος, 29 χρονών

Γεια σου Κωνσταντίνε! Φυσικά και μπορείς να φορέσεις το σακάκι σου σε καθημερινή βάση αρκεί βέβαια να το συνδυάζεις με το σωστό τρόπο. Η ηλικία σου άλλωστε είναι ιδανική, αφού είσαι ένας νέος άντρας που θέλει να δείχνει κομψός εκπνέοντας επαγγελματισμό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το σακάκι σε σκούρο μπλε χρώμα είναι το ιδανικότερο για να σε βγάλει ασπροπρόσωπο οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις να το φορέσεις, αφού ταιριάζει ιδανικά με σχεδόν όλα σου τα ρούχα. Είτε πιο casual, είτε πιο επίσημα.

Αν θέλεις να δείχνεις cool αλλά με δόσεις κομψότητας μπορείς να φορέσεις το σακάκι σου πάνω από ένα πόλο μπλουζάκι σε γκρι χρωματισμούς, χωρίς γραβάτα εννοείται, συνδυάζοντας το με ένα skinny παντελόνι όπου θα έχεις γυρίσει τα μπατζάκια μέχρι τον αστράγαλο σου και ολοκλήρωσε το στυλ με λευκά σπορ παπούτσια για ένα πιο καθημερινό look. Με τον τρόπο αυτό, θα περιορίσεις την επισημότητα του σακακιού, δείχνοντας επιμελώς ατημέλητος. Για τους πιο χειμωνιάτικους μήνες μπορείς να αντικαταστήσεις τα λευκά παπούτσια με καστόρινα μποτάκια.

Το κλειδί για να πετύχεις το συγκεκριμένο στυλ, είναι να επιλέξεις το κατάλληλο σακάκι, το οποίο πρέπει να έχει σπορ ελαστικό βαμβακερό ύφασμα και μια πιο ριχτή εφαρμογή. Δεν πρέπει να δείχνει πολύ μεσάτο πάνω σου και για αυτό το λόγο ένα πιο φαρδύ σακάκι μπορεί να δείξει πιο σπορ αν το συνδυάσεις με τα κατάλληλα ρούχα.

Πάρε μερικές ιδέες παρακάτω!

Style Code: Διάλεξε σωστά τα πιο στιλάτα λευκά παπούτσια!



Για να απαντήσουμε και στις δικές σας στιλιστικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: manslifegr@gmail.com