Question?Man: Τι να κάνεις αν ο κολλητός σου και η κοπέλα σου αρχίσουν να φλερτάρουν

0
1514

Μια στήλη γραμμένη από μια γυναίκα για όλους εσάς που θέλετε να ξέρετε τα πάντα για τις γυναίκες. Μια στήλη που φωτίζει το σκοτεινό μυαλό των γυναικών λύνοντας απορίες που βασανίζουν αιώνια το μυαλό των αντρών. Εδώ εσείς κάνετε παιχνίδι και ρωτάτε ότι θέλετε!

Το όνομά μου είναι Ελπίδα και επειδή ξέρω πολύ καλά ότι σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις τα πράγματα τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες είναι πολύ μπερδεμένα, έφτιαξα αυτή τη στήλη με σκοπό να βοηθήσω όλους εσάς με τις χιλιάδες απορίες σχετικά με τις γυναίκες, να τις λύσετε. Δείτε το σαν μια ευκαιρία να μπείτε μέσα στο γυναικείο μυαλό με τις οδηγίες μιας γυναίκας!

Question?Man: Τι να κάνεις όταν είσαι σε σχέση και αρχίζει να σου αρέσει η φίλη της;

Aγαπητό manslife, εδώ και καιρό σκέφτομαι να ζητησώ τη γνώμη κάποιου φίλου,οπότε αποφάσισα να στείλω e-mail. Είμαι σε σχέση με μια κοπέλα εδώ και 1 χρόνο,όλα ήταν οκ μέχρι που της  γνώρισα τους φίλους μου και συγκεκριμένα τον κολλητό μου. Απο τότε που την γνώρισα στην παρέα μου,όλοι την συμπάθησαν και το ίδιο και αυτή αυτούς. Με τον κολλητό μου όμως άρχισε να έρχεται πιο κοντά,να κανονίζουν μαζί για το που θα βγούμε οταν κανονίζουμε όλη η παρέα να βρεθουμε, να μιλάνε στο τηλ.οι δυο τους, να ανταλλάσουν μηνύματα στο facebook, μέχρι που τελευταια πήγαν και για καφέ χωρίς εμένα.Εμένα όλο αυτό έχει αρχίσει και με εκνευρίζει και αναρωτιέμαι ποια πρέπει να είναι η θέση μου από δω και πέρα.

Χρήστος,26

Χρήστο καταρχήν σε ευχαριστούμε για το e-mail σου,αν και σε αυτό όπως κι σε άλλα που μας έχουν στείλει,παραλείπονται πολλές και σημαντικές λεπτομέρειες. Πρώτα απο όλα θα ήθελα να ξέρω την πλευρά της κοπέλας σε αυτή την ιστορία,αν και το θέμα είσαι φυσικά εσύ. Όπως περιγράφεις τα πράγματα,σαφώς και έχεις το δίκιο με το μέρος σου. Από την άλλη,ίσως το κορίτσι σου είναι πολύ διαχυτικό με τον περίγυρο σου και αυτό εσύ το παρεξηγείς,χωρίς για αυτή να σημαίνει κάτι. Αν ισχύει αυτό,καλό θα ήταν να της κάνεις μια κουβέντα, ώστε να  το καταλάβει και να κόψει τα πολλά πολλά με τον κολλητό σου.

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να δείξεις πυγμή και να της δώσεις να κατάλαβει ότι δεν σου αρέσουν αυτά τα πράγματα κι αν δε συμμορφωθεί να της μιλήσεις μέχρι και για χωρισμό-αν σε υπολογίζει δεν θα θέλει να σε χάσει εννοείται. Τώρα  αν η κατάσταση έχει ξεφύγει,αυτή δεν την νοιάζει και δεν ξέρεις πως να κινηθείς,εκεί πιάνεις τον κολλητό.. Το πιθανότερο,για να είστε και φίλοι,είναι πως θα σε καταλάβει και θα ρίξει λίγο τους τόνους. Αν τίποτα από αυτά δεν λειτουργήσει και η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη,τότε θα πρέπει να  αλλάξεις ή κοπέλα,ή κολλητό…

Question?Man: Πώς να πεις στην κοπέλα σου ότι θα φύγεις διήμερο με τους κολλητούς σου



Αν θέλετε και εσείς να γίνεται από τους πρώτους που θέλετε να σας απαντήσουμε σε κάποιο από τα προβλήματα που σας απασχολούν για τη σχέση σας στείλτε την ερώτηση και το όνομά σας στο mail: manslifegr@gmail.com