Question?Man: Πώς θα την κάνεις να σταματήσει να σε σέρνει μαζί της όπου και να πηγαίνει;

0
901

Μια στήλη γραμμένη από μια γυναίκα για όλους εσάς που θέλετε να ξέρετε τα πάντα για τις γυναίκες. Μια στήλη που φωτίζει το σκοτεινό μυαλό των γυναικών λύνοντας απορίες που βασανίζουν αιώνια το μυαλό των αντρών. Εδώ εσείς κάνετε παιχνίδι και ρωτάτε ότι θέλετε!

Το όνομά μου είναι Ελπίδα και επειδή ξέρω πολύ καλά ότι σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις τα πράγματα τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες είναι πολύ μπερδεμένα, έφτιαξα αυτή τη στήλη με σκοπό να βοηθήσω όλους εσάς με τις χιλιάδες απορίες σχετικά με τις γυναίκες, να τις λύσετε. Δείτε το σαν μια ευκαιρία να μπείτε μέσα στο γυναικείο μυαλό με τις οδηγίες μιας γυναίκας!

Παιδιά εκεί στο manslife,εχω μια απορία σχετικά  με την κοπέλα μου.Θέλει όπου και να πηγαίνει,από ψώνια μέχρι για καφέ με τις φίλες της,να πηγαίνω μαζί της κι εγώ.Πώς θα της εξηγήσω,χωρίς να παρεξηγηθεί,πως δε μπορούμε να είμαστε παντού μαζί?

Κώστας, 25 ετών

Απ: Αγάπητέ Κώστα ,θα μπω κατευθείαν στο θέμα : μίλα της άμεσα! Καμιά γυναίκα καταρχήν δε θέλει να είναι με κάποιον που κάνει ό,τι του λέει.’Όταν σου προτείνει να πας μαζί της εσύ δέχεσαι κατευθείαν και πάντα την πρότασή της; Για αρχή δοκίμασε να πεις όχι όταν στο ξαναζητήσει. Θα πρέπει να της εξηγήσεις με ωραίο τρόπο πως αν και περνάς τέλεια (το λιγότερο τέλεια,πρόσεξε το αυτό) μαζί της, χρειάζεσαι προσωπικό χρόνο για να βγεις κι εσύ με τους φίλους σου/να δεις μπάλα/να πας γυμναστήριο/να κοιμηθείς κτλ.

Η κοπέλα σου σαφώς και σε αγαπάει πολύ και αυτός είναι ο λόγος που σε θέλει διαρκώς δίπλα της. Παρόλα αυτά κάλο θα ήταν να κατανοήσει σύντομα πως κι εσύ έχεις προσωπική ζωή και θες να κάνεις πράγματα και μόνος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν την θες σαν τρελός (τονισέ της το αυτό το τελευταίο)! Θεωρώ πως έτσι θα σε εκτιμήσει περισσότερο, καθώς θα καταλάβει πως έχεις κι άλλες ασχολίες/πας και σε άλλες δραστηρίοτητες/κάνεις κι άλλα πράγματα τελοσπάντων.

Ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λίγο.

Ελπίδα



Αν θέλετε και εσείς να γίνεται από τους πρώτους που θέλετε να σας απαντήσουμε σε κάποιο από τα προβλήματα που σας απασχολούν για τη σχέση σας στείλτε την ερώτηση και το όνομά σας στο mail: manslifegr@gmail.com