Question?Man: Πώς να σώσεις την κατάσταση όταν αρχίσει να σου αρέσει η κόρη του πατριού σου;

0
679

Μια στήλη γραμμένη από μια γυναίκα για όλους εσάς που θέλετε να ξέρετε τα πάντα για τις γυναίκες. Μια στήλη που φωτίζει το σκοτεινό μυαλό των γυναικών λύνοντας απορίες που βασανίζουν αιώνια το μυαλό των αντρών. Εδώ εσείς κάνετε παιχνίδι και ρωτάτε ότι θέλετε!

Το όνομά μου είναι Ελπίδα και επειδή ξέρω πολύ καλά ότι σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις τα πράγματα τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες είναι πολύ μπερδεμένα, έφτιαξα αυτή τη στήλη με σκοπό να βοηθήσω όλους εσάς με τις χιλιάδες απορίες σχετικά με τις γυναίκες, να τις λύσετε. Δείτε το σαν μια ευκαιρία να μπείτε μέσα στο γυναικείο μυαλό με τις οδηγίες μιας γυναίκας!

Question?Man: Τι να κάνεις όταν είσαι σε σχέση και αρχίζει να σου αρέσει η φίλη της;

Aγαπητό manslife,

θα ήθελα να ρωτήσω την άποψη σας για κάτι που με απασχολεί έντονα τον τελευταίο καιρό. Η μητέρα μου – χωρισμένη από τον πατέρα μου χρόνια- έχει μπει σε μια καινούρια σχέση. Ολα καλά ως εδώ.Το θέμα είναι ότι πρόσφατα σε μια οικογενειακή συνάντηση, γνώρισα την κόρη του συντρόφου της, με την οποία είμαστε κοντά ηλικιακά.Μην τα πολυλογώ, με την κοπέλα μιλάμε συνέχεια και μου αρέσει πολύ..Νομίζω πως και η ίδια μου την πέφτει με τον τρόπο της. Και αναρωτιέμαι, πρέπει να κάνω κίνηση ή όχι? Την γουστάρω πολύ κι αν το προχωρήσω, δεν ξέρω πως θα πάει. Ευχαριστώ!

Τάσος, 26

Απ: Τάσο καλησπέρα,

διάβασα με προσοχή τα όσα μας γράφεις και θα προσπαθήσω να σου πω ορισμένα πράγματα,αν και δεν ξέρουμε όλες τις λεπτομέρειες της ιστορίας.Πρωτίστως,αν το δούμε αντικειμενικά το θέμα,δεν σε συνδέει τίποτα με αυτή την κοπέλα,εννοώ δεν θεωρείστε συγγενείς. Αυτό είναι το σημαντικότερο που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου. Παρόλα αυτά, καταλαβαίνω πως μπαίνουν άλλα ηθικά ζητήματα στη μέση,που αφορούν τη στάση σου απέναντι στη μητέρα σου και στον πατριό σου. Είναι λογικό πως ενδεχομένως δε θα τους άρεσε μια τέτοια κατάσταση. Πέρα απο όλα αυτά,θεωρώ πως ναι,πρέπει να κάνεις κίνηση(με κίνδυνο να φάω κράξιμο απο τη μαμά σου),γιατί μετά θα το σκέφτεσαι συνέχεια. Θα αρχίσεις να κάνεις σενάρια,τι θα γινόταν αν  έκανες  ή έλεγες το τάδε,τι θα συνέβαινε αν δεν έκανες κάτι άλλο και πάει λέγοντας. Με δεδομένο πως αυτή την κοπέλα θα την βλέπεις συχνά(φαντάζομαι πως θα έχει έρθει μέχρι και στο σπίτι σας),άρα δεν θα μπορέσεις να την ξεχάσεις εύκολα,νομίζω πως πρέπει να ενδώσεις. Άλλωστε  ξέρεις τι λένε, όταν δε μπορείς να αποφύγεις κάτι,τουλάχιστον απόλαυσέ το….

Question?Man: Πώς να πεις στην κοπέλα σου ότι θα φύγεις διήμερο με τους κολλητούς σου