Η "Paz Vega" είναι η πιο σέξυ Ισπανίδα ηθοποιός

Η Ισπανίδα ηθοποιός Paz Vega κέρδισε για πρώτη φορά την διεθνή προσοχή με την έξυπνη, σέξι στροφή της στο Sex and Lucia (2001) του Julio Mendems, ως ελεύθερη πνευματικά νεαρή γυναίκα, που βρίσκει προσωπική απελευθέρωση μέσα από μια θλιβερή σχέση μετά την απώλεια του φίλου της. Η Vega έγινε σύντομα ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της Ευρώπης και εμφανίστηκε σε περισσότερες από 30 παραγωγές, μεταξύ των οποίων το «Talk to Her» (2002) του Almodovar και έκανε το αμερικανικό ντεμπούτο της στην κωμωδία του James L. Brooks «Spanglish» (2004).

 

«Ana de Armas», η ηθοποιός που γεννήθηκε στην Κούβα και την κέρδισε το Χόλιγουντ

Γεννημένη στη Σεβίλλη το 1976, η Paz Vega γοητεύτηκε από τις ταινίες από νεαρή ηλικία. Η κληρονομιά ενός θεατρικού ταλέντου από τον πατέρα της, πρώην ταυρομάχου, απέκτησε εμπειρία στην ισπανική τηλεόραση στα τέλη της δεκαετίας του 1990, προτού προσγειωθεί στον πρώτο της ρόλο στο «Zapping» (1999). Παντρεμένη με έναν επιχειρηματία από την Βενεζουέλα, τον Orson Salazar, η Paz Vega φτιάχνει τώρα το σπίτι της στη Μαδρίτη, μαζί με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά, και είναι μια διεθνής εικόνα της μόδας, του στυλ και της ομορφιάς.

Η Vega κινείται στην περιοχή της δράσης, ως ηρωϊδα με την τελευταία της κινηματογραφική απόπειρα, το «Cat Run» του John Stockwell, ένα κωμικό θρίλερ στο οποίο μια νεαρή μητέρα (Vega) βρίσκει τον εαυτό της κυνηγώντας έναν επίμονο δολοφόνο (Janet McTeer), βοηθούμενη στο ταξίδι της από δύο αδέξια αλλά αξιαγάπητα μέλη (Scott Mechlowicz και Alphonso McAuley). Αυτό το παιχνίδι της γάτας που κυνηγάει το ποντίκι συνδυάζει άψογα αγωνία, κωμωδία και σωρούς κινηματογραφικού αίματος. Διανέμεται από τις παραγωγές Paladin και LLjeu.

πηγή:http://huffingtonpost.com

*/